AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mermi görmek

Kahve falında boş mermi görmek

Kahve falında boş mermi görmek büyük savaşların yaşanacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, bol bol moral depolanacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine alamet eder.

Kahve falında boş mermi gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Kahve falında boş mermi görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş mermi kovan görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine inanılır.

Kahve falında boş mermi kovanı görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda mermi görmek masa başı bir işe gireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Kahve falında elinde mermi görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında mermili silah görmek problemleri teker teker çözeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mermi atmak borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurşun mermisi görmek yaşamının da düzene gireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir