AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermisiz silah görmek

Kahve falında mermisiz silah görmek

Kahve falında mermisiz silah görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mermisiz silah gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde asabi tutumlar sergilemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında mermisiz silah görmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla mermi atmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında mermili silah görmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Kahve falında mermi ve silah görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla mermi görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet eder.

Kahve falında silah mermisi görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine alamet eder.

Kahve falında silaha mermi doldurmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir