AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada mermi görmek

Kahve falında havada mermi görmek

Kahve falında havada mermi görmek parasının ve malının da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada mermi gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Kahve falında havada mermi görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayla mermi atmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mermi çıkarmak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında tek mermi görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttan mermi çıkarmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük mermi görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında silah mermi görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak mermi görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir