AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca kullandığını görmek

Kahve falında tabanca kullandığını görmek

Kahve falında tabanca kullandığını görmek rahat bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, hayırlı bazı adımlar atacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca kullandığını gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Kahve falında tabanca kullandığını görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca kullanmak kişinin yasa düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayı düşürmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık tabanca görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulur.

Kahve falında toplu tabanca görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabanca vurulmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, işlerinin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla ölmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eline tabanca almak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir