AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline tabanca almak

Kahve falında eline tabanca almak

Kahve falında eline tabanca almak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalettir.

Kahve falında eline tabanca almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Kahve falında başkasının elinde tabanca görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elinde tabanca görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca almak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Kahve falında elinde tabanca olduğunu görmek ortak edineceğine, başa iş açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin elinde tabanca görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayı eline almak onların başarıları ile gururlanacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde tabanca görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde tabanca tutmak başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir