AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk tabanca görmek

Kahve falında bozuk tabanca görmek

Kahve falında bozuk tabanca görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk tabanca gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Kahve falında bozuk tabanca görmek kendisine fazlaca kar getireceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş tabanca görmek herkesin takdirinin toplanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına tabir olunur.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca doğrultulduğunu görmek borçların kısa sürede kapanacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında altın kaplama tabanca görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca sakladığını görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında belinde tabanca taşımak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir