AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca vermek

Kahve falında tabanca vermek

Kahve falında tabanca vermek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında tabanca vermek gördüyseniz:

  • İlerlemenize faydası olacak sistemler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında tabanca gizlemek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla yılan öldürmek eşine değerli hediyeler alacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca kullanmak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında tabanca kılıfı görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca satmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca düşürmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, kem gözlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca mermisi görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayı saklamak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir