AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla adam öldürmek

Kahve falında tabancayla adam öldürmek

Kahve falında tabancayla adam öldürmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, daha güçlü hale geleceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda voltajı yükseltmemeli veya başkalarının ilişkilerine karışmamalısınız.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek güzel günlerin kapıda olacağına, yaşamının uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında tabancayla adam vurduğunu görmek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabancalı adam görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancalı adamlar görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, umutlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla ölmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla öldürülmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir