AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca düşürmek

Kahve falında tabanca düşürmek

Kahve falında tabanca düşürmek hasretin biteceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca düşürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Kahve falında tabanca düşürmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayı düşürmek şansın önünün kesileceğine, çok büyük zararlar edileceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak büyük zorluklar geçireceğine, canının kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında tabancalı asker görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına inanılır.

Kahve falında tabancayla arkadan vurulmak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret eder.

Kahve falında küçük tabanca görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susturuculu tabanca görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir