AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tabanca görmek

Kahve falında küçük tabanca görmek

Kahve falında küçük tabanca görmek daha fazla rızık elde edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kötü gününü de paylaşacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında küçük tabanca gördüyseniz:

  • İşiniz veya özel yaşamınızla ilgili bir ilişkinin gösterdiği ilerleme sizi şaşırtabilir.

Kahve falında küçük tabanca görmek ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine işarettir.

Kahve falında tabanca patladığını görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla kurşun atmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, işinde de hep başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca çaldırmak güzel haberlerin alınacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında tabancanın kırıldığını görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca ve para görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla kendini vurduğunu görmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla ölmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir