AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayı düşürmek

Kahve falında tabancayı düşürmek

Kahve falında tabancayı düşürmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, yardım edeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayı düşürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tessadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında tabancayı düşürmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca düşürmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında tabanca mermisi görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden tabanca almak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla kalbinden vurulmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, büyük bir üne sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tabanca kaybetmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük tabanca görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca çaldırmak nitelik ve farklılık geleceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir