AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancalı asker görmek

Kahve falında tabancalı asker görmek

Kahve falında tabancalı asker görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancalı asker gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Kahve falında tabancalı asker görmek büyük rahatlık yaşanacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak atılan adımların boşa gideceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla sırtından vurulduğunu görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca ve para görmek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca hediye almak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin tabancayla yaralandığını görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tabanca sıkmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, helal kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayı beline koymak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir