AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca atıldığını görmek

Kahve falında tabanca atıldığını görmek

Kahve falında tabanca atıldığını görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabanca atıldığını gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında tabanca atıldığını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evinden atılmak sıkıntıya düşeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuza atılmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuya atılmak güç kaybedeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin işten atıldığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan atıldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir