AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca doldurmak

Kahve falında tabanca doldurmak

Kahve falında tabanca doldurmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabanca doldurmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Kahve falında tabanca doldurmak kazancını çoğaltacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tabanca kaybetmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca sesi görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tabanca patlatmak daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında tabanca tutmak mutlu ve huzurlu biri olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin tabancayla ateş ettiğini görmek elde edilecek menfaatlere, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında tabancayı eline almak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir