AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca çalmak

Kahve falında tabanca çalmak

Kahve falında tabanca çalmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, gamsız bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında tabanca çalmak gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında tabanca çalmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında tabanca çaldırmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tabancalı asker görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında cebinde tabanca görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam yaralamak işlere nazar değeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında tabanca görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında tabanca mermisi görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir