AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden tabanca almak

Kahve falında birinden tabanca almak

Kahve falında birinden tabanca almak zor bir döneme girileceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, zengin bir hayat süreceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işaret eder.

Kahve falında birinden tabanca almak gördüyseniz:

  • Şansa bağlı konulardan kazanç elde edebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı tabanca görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin tabancayla yaralandığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla adam öldürmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, anne duasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla birini vurduğunu görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, konferans ve seminerlere katılacağına tabir olunur.

Kahve falında birine tabanca vermek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belde tabanca görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek fesat kimselerin çıkacağına, onu dinleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın tabanca görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir