AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabanca sıkmak

Kahve falında tabanca sıkmak

Kahve falında tabanca sıkmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, layık olduklarına sahip olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabanca sıkmak gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Kahve falında tabanca sıkmak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla birini yaralamak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabanca vurulmak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca çalmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın tabanca görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tabanca ve kurşun görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil tabanca görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir