AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında tabanca görmek

Kahve falında başkasında tabanca görmek

Kahve falında başkasında tabanca görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, onları rahat ettireceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasında tabanca gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında tabanca sesi görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca atmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancasını kaybetmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında belinde tabanca görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında tabanca temizlemek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında tabanca patlaması görmek güven kaybı yaşanacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin tabancayla vurulduğunu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir