AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk tabancası görmek

Kahve falında boncuk tabancası görmek

Kahve falında boncuk tabancası görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk tabancası gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Kahve falında boncuk tabancası görmek kendini çok iyi hissedeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret eder.

Kahve falında boncuklu tabanca görmek evlatlarından hayır bulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında tabancalı adam görmek şansının ve bahtının döneceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında antika tabanca görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla vurulan birini görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yeni tabanca görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden tabanca almak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paslı tabanca görmek kazancın ikiye katlanacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir