AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağa tatlı koymak

Kahve falında tabağa tatlı koymak

Kahve falında tabağa tatlı koymak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tabağa tatlı koymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Kahve falında tabağa tatlı koymak yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında tabaklara yemek koymak yardımın alınacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında tabağa yemek koymak büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabağına yemek koymak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tabağa pilav koymak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı koymak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, her şeyin gönlünce olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tabak tatlı yemek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı tabağı görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, her şeyi kuralına göre yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir