AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabağa pilav koymak

Kahve falında tabağa pilav koymak

Kahve falında tabağa pilav koymak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, haram mal yiyip içeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulur.

Kahve falında tabağa pilav koymak gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilecekken bir kenarda beklememenizde fayda var.

Kahve falında tabağa pilav koymak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında tabağına yemek koymak sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabağa tatlı koymak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tabağa yemek koymak yapacağı planların altüst olacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Kahve falında tabaklara yemek koymak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir tabak pilav yemek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir tabak pilav görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, geri planda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir