AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak kırıkları görmek

Kahve falında tabak kırıkları görmek

Kahve falında tabak kırıkları görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, fakirlikten kurtulacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, hataların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında tabak kırıkları gördüyseniz:

  • Bir yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık tabak görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kurulu düzeni olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak kırığı görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam tabak görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak kırıkları görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik tabak görmek şansının ve bahtının açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir