AnaSayfa / Genel / Kahve falında kenarı kırık tabak görmek

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, fikirlerinin çatışacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kenarı kırık tabak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzlarına ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Kahve falında tabak kırıkları görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kırık tabak görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabak kırığı görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık cam tabak görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, aile hayatının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında bir ev görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir