AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabak kırığı görmek

Kahve falında tabak kırığı görmek

Kahve falında tabak kırığı görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tabak kırığı gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız ya da başlamak üzeresiniz.

Kahve falında kırık cam tabak görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabak kırığı görmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işaret eder.

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulur.

Kahve falında tabak kırıkları görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tabak görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek kötü karakterli bir kadına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında tabakta şeker görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir