AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık tabak görmek

Kahve falında kırık tabak görmek

Kahve falında kırık tabak görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalet eder.

Kahve falında kırık tabak gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Kahve falında kırık tabak görmek hayatının da düzene gireceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabak kırığı görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine delalettir.

Kahve falında kırık cam tabak görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak kırıkları görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında porselen tabaklar görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir