AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik tabak görmek

Kahve falında çelik tabak görmek

Kahve falında çelik tabak görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çelik tabak gördüyseniz:

  • Bakın bunu değerlendirin.

Kahve falında çelik tabak görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, geçiminin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında çelik zırh görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına yorulur.

Kahve falında çelik boru görmek zor zamanların biteceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine alamet eder.

Kahve falında çelik çomak farklı iş alanlarına yöneleceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çelik kapı görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında çelik kolye görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında çelik kapı açmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işarettir.

Kahve falında çelik çomak oynamak kazançlı bir döneme girileceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir