AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam tabak görmek

Kahve falında kırık cam tabak görmek

Kahve falında kırık cam tabak görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, paraya ve mala kavuşacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kırık cam tabak gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Kahve falında kırık cam tabak görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tabak kırıkları görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kırık tabak görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine işarettir.

Kahve falında kırık fincan tabağı görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kenarı kırık tabak görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tabak kırığı görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan tabak görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir