AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık porselen tabak görmek

Kahve falında kırık porselen tabak görmek

Kahve falında kırık porselen tabak görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işsiz ise işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına yorulur.

Kahve falında kırık porselen tabak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalettir.

Kahve falında porselen tabak kırmak görmek yeni mekânlara gireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tabaklar görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kırılmış porselen tabak görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabak aldığını görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında porselen tabak yıkamak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Kahve falında porselen tabak satın almak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında porselen tabak kırıldığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir