AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve pislemek

Kahve falında eve pislemek

Kahve falında eve pislemek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına işaret eder.

Kahve falında eve pislemek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Kahve falında evi pislemek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eve pislemek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ineğin pislediğini görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında odaya pislemek işlerinin bozulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun pislediğini görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin pislediğini görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine pislemek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir