AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun pislediğini görmek

Kahve falında kuşun pislediğini görmek

Kahve falında kuşun pislediğini görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, her gün daha fazla dolacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kazancın katlanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kuşun pislediğini gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek gergin olacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kuşun pislediğini görmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kuşun kafasına pislediğini görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi pislediğini görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalet eder.

Kahve falında altına pislediğini görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaba pislemek garanti olacak makama oturacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denize pislemek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi eline pislemek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir