AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tabak pilav yemek

Kahve falında bir tabak pilav yemek

Kahve falında bir tabak pilav yemek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük kazanç sağlanacağına, evini ve ailesini unutacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, işinde terfi edeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında bir tabak pilav yemek gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ilerlemek istiyorsanız, mutlaka yapmalısınız.

Kahve falında bir tabak pilav yemek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir tabak pilav görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek elde bulunan imkânların artacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta pilav görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, makamını garantileyeceğine inanılır.

Kahve falında tabağa pilav koymak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle pilav yemek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Kahve falında cam tabak yemek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir