AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, güzel bir hayat geçireceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalettir.

Kahve falında pirinç pilavı dağıtmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Kahve falında tabakta pirinç görmek başka işler deneyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç pilavı yemek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında başkasının pirinç pilavı yediğini görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında pirinç pilav görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu pirinç pilavı yemek helal rızka sahip olunacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir