AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tabak pilav görmek

Kahve falında bir tabak pilav görmek

Kahve falında bir tabak pilav görmek yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında bir tabak pilav gördüyseniz:

  • Elde olmayan nedenler bazı alanlarda tutukluk yapmanıza sebep olabilir.

Kahve falında tabak içinde pilav görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine inanılır.

Kahve falında tabakta pilav görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında tabağa pilav koymak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir tabak pilav yemek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında bir tabak pilav görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salçalı pilav pişirmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabakla yemek vermek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir