AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üzerinde durmak

Kahve falında suyun üzerinde durmak

Kahve falında suyun üzerinde durmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında suya batmadan durmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalettir.

Kahve falında denizde su üstünde durmak süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su üstünde durmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyu durduramamak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, onlarla arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında suyun üstünde durmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında su içinde durmak gönül hoşluğu yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde durmak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında su üzerinde durmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, istediği arabaya bineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir