AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya batmadan durmak

Kahve falında suya batmadan durmak

Kahve falında suya batmadan durmak kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suya batmadan durmak gördüyseniz:

  • İçten olmak kazandırıyor.

Kahve falında suya batmadan durmak belki de hayatının aşkını bulacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalettir.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın suya battığını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında suya battığını görmek aldığı borçların katbekat artacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine işarettir.

Kahve falında suya batmış araba görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya batmamak kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında akan suyu durdurmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir