AnaSayfa / Genel / Kahve falında su üzerinde durmak

Kahve falında su üzerinde durmak

Kahve falında su üzerinde durmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında su üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf veya kötü göstermeye çalışan kişilerle mücadele etmeniz gerekiyor.

Kahve falında su üstünde durmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında suya batmadan durmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde durmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında su üzerinde durmak elinin darlıktan kurtulacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine yorulur.

Kahve falında akan suyu durdurmak çalışmalarının takdir edileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında suyun üstünde durmak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında denizde su üstünde durmak işlerini hafifleteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üzerinde durmak amaçlardan sapmaya, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir