AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan suyu durduramamak

Kahve falında akan suyu durduramamak

Kahve falında akan suyu durduramamak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akan suyu durduramamak gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Kahve falında akan suyu durdurmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, ufkunun açılacağına yorulur.

Kahve falında akan suyu durduramamak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akan kanı durdurmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya batmadan durmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde durmak geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde su üstünde durmak üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde durmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında suyun üzerinde durmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir