AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde durmak

Kahve falında su içinde durmak

Kahve falında su içinde durmak emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında su içinde durmak gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Kahve falında suyun içinde durmak çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kazancının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında su içinde durmak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Kahve falında dere içinde durmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde su üstünde durmak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya batmadan durmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına yorulur.

Kahve falında suyun üzerinde durmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun üstünde durmak tövbelerinin karşılık bulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su üzerinde durmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir