AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde su üstünde durmak

Kahve falında denizde su üstünde durmak

Kahve falında denizde su üstünde durmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında denizde su üstünde durmak gördüyseniz:

  • Başkalarının zamanına veya sorunlarına ya da konularına göre davranabilir veya program yapabilirsiniz.

Kahve falında denizde su üstünde durmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üstünde durmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde durmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizin üstünde batmadan durmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su üstünde durmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun üstünde durmak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret eder.

Kahve falında tek ayak üstünde durmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarın üstünde durmak başarılarının hiçe sayılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir