AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde durmak

Kahve falında suyun içinde durmak

Kahve falında suyun içinde durmak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bunun farkına varacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde durmak gördüyseniz:

  • Ailevi konularda biraz daha fazla çaba sarfedebilirseniz, huzurlu bir ortam yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Kahve falında su içinde durmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde durmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında dere içinde durmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, iyi şartlarda yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akan suyu durdurmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işarettir.

Kahve falında suyun üstünde durmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, iş değişikliğine gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su üzerinde durmak makam sahibi olacağına, yüzünün her daim güleceğine işarettir.

Kahve falında suya batmadan durmak böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında denizde su üstünde durmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir