AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstüne yazı yazmak

Kahve falında suyun üstüne yazı yazmak

Kahve falında suyun üstüne yazı yazmak düzeninin yıkılmayacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun üstüne yazı yazmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Kahve falında suyun üstüne yazı yazmak başarısının çoğalacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar üstüne yazı yazmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya yazı yazmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakla yazı yazmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, garanti olacak makama oturacağına tabir olunur.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında çirkin yazı yazmak olmayacak hayallere kapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara yazı yazmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne yazı yazmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir