AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne yazı yazmak

Kahve falında gökyüzüne yazı yazmak

Kahve falında gökyüzüne yazı yazmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı ortak işlere gireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, başarıyla geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzüne yazı yazmak gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında gökyüzünde yazı yazdığını görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne yazı yazmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında masaya yazı yazmak çok hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin yazı yazmak onurlu bir yaşam süreceğine, borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güzel yazı yazmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna yazı yazmak rahatın kaçacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına rivayet eder.

Kahve falında kola yazı yazmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, keyifli hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir