AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yazı yazmak

Kahve falında kara yazı yazmak

Kahve falında kara yazı yazmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kara yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, işlerinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara yazı yazmak kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahtada yazı yazmak işe gösterilen ilginin artacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kağıta yazı yazmak çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında avucuna yazı yazmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında güzel yazı yazmak bir sebeple sorun yaşayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tükenmez kalemle yazı yazmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir