AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarlara yazı yazmak

Kahve falında duvarlara yazı yazmak

Kahve falında duvarlara yazı yazmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, belki ölümler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara yazı yazmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında avuç içine yazı yazmak tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denize yazı yazmak verilen sözlerin tutulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil tahtaya yazı yazmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, mülkiyetinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya yazı yazmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işarettir.

Kahve falında boş kağıda yazı yazmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir