AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya yazı yazmak

Kahve falında suya yazı yazmak

Kahve falında suya yazı yazmak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında suya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Kahve falında suya yazı yazmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun üstüne yazı yazmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında kola yazı yazmak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yazı yazmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gazeteye yazı yazmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yazı yazmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir