AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üstüne yazı yazmak

Kahve falında kar üstüne yazı yazmak

Kahve falında kar üstüne yazı yazmak düşmanına galip geleceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kar üstüne yazı yazmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Kahve falında kar üstüne yazı yazmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında suyun üstüne yazı yazmak yurtdışına gidileceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kar üzerine yazı yazmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında hızlı yazı yazmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sınıfta yazı yazmak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kağıda yazı yazmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına alamet eder.

Kahve falında yanlış yazı yazmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında tersten yazı yazmak maddi anlamda feraha ermeye, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir