AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin yazı yazmak

Kahve falında çirkin yazı yazmak

Kahve falında çirkin yazı yazmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin yazı yazmak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmayı sonlandırmak veya karşınızdaki kişiyi sizinle iş birliğine ikna etmek için bilgilerinizden faydalanmanız gerekebilir.

Kahve falında çirkin yazı yazmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kitaba yazı yazmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret eder.

Kahve falında duvara yazı yazmak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yazı yazdığını görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine alamet eder.

Kahve falında avuca yazı yazmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yastığa yazı yazmak yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe yazı yazmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir