AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakla yazı yazmak

Kahve falında parmakla yazı yazmak

Kahve falında parmakla yazı yazmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında parmakla yazı yazmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler uzun vadede çok önemli olabilir.

Kahve falında parmakla yazı yazmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalemle yazı yazmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gazeteye yazı yazmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tebeşirle yazı yazmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, mutluluğunun artacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine yazı yazmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında tahtaya tebeşirle yazı yazmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir