AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun üstünden yürümek

Kahve falında suyun üstünden yürümek

Kahve falında suyun üstünden yürümek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, şansının kendisinden yana olacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, işveren koltuğunda oturacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında suyun üstünden yürümek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında suyun üstünden yürümek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında berrak suyun üstünde yürümek güç kaybedeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun üstünde yürüdüğünü görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzlu suyun üstünde yürümek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında su üstünde yürümek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su üstünde batmadan yürümek mutlu bir insan olunacağına, koltuğunun da yükseleceğine yorulur.

Kahve falında karın üstünde yürümek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurun üstünde yürümek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir