AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurun üstünde yürümek

Kahve falında çamurun üstünde yürümek

Kahve falında çamurun üstünde yürümek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında çamurun üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi düşündüren sorunlardan da kurtulacaksınız.

Kahve falında çamurun üstünde yürümek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında çamur üstünde yürümek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstünü çamurlu görmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünün çamur olduğunu görmek hak yolunu bulacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde çamur görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu suda yürümek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu yoldan yürümek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çamurda yürümek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir